Uutisen päiväys

30.5.2012← Takaisin

Mäkihypyn urheilija- ja valmennusryhmät julkistettu

  Mäkihypyn a-maajoukkueessa kaudella 2012-2013 Suomea edustavat Janne Happonen, Anssi Koivuranta, Ville Larinto ja Olli Muotka.

  B-maajoukkueen muodostavat Sami Heiskanen, Jarkko Määttä, Sami Niemi ja Ossi-Pekka Valta. Nuorten MM-ryhmä koostuu tulevaisuuden nuorista lupauksista Antti Aalto, Aapo Lehtinen, Antti Määttä, Juho Ojala, Sami Saapunki ja Miika Ylipulli.

  Viime kausilla loukkaantumisista kärsineet Ville Larinto ja Janne Happonen ovat jo nyt vahvasti joukkueessa mukana aloitettuaan harjoittelun jo heti huhtikuussa. Kauden 2012 - 2013 valmistautumisessa valmennuskeskusten rooli on hyvin merkittävässä asemassa.

  Kotimaan leiritys toteutetaan niin, että A-, B- ja nuorten MM-joukkueet harjoittelevat yhdessä. Näin saamme synergiaa ja jälkikasvu pääsee huippujemme imuun. Lisäksi keskusvalmentajat ovat tervetulleita kotimaan maajoukkueleireille ja näin yhteistyö keskusten ja maajoukkueen välillä syventyy”, Niemelä kertoo.

  Naisten mäkihypyn a-maajoukkueessa edustaa Julia Kykkänen ja naisten nuorten MM-ryhmässä Jenny Rautionaho ja Tanja Kaverinen. Lisäksi naisten joukkuetta omalla panoksellaan vahvistavat Noora Heikkinen ja Sanni Tuomisto. Naisten joukkueen valmentajana toimii Kimmo Kykkänen.

  Kauden 2012-2013 urheilulliset tavoitteet julkistetaan syyskauden alussa.