Uutisen päiväys

5.1.2017← Takaisin

KL Sealing Oy ja naisten mäkihyppymaajoukkue jatkavat yhteistyössä

Elementtisaumauksiin ja saneerauksiin erikoistunut KL Sealing Oy ja naisten mäkihyppymaajoukkue ovat jatkaneet hyvin toimivaa yhteistyötään.

Kaudella 2015-2016 alkanut yhteistyö jatkuu, kun osapuolet päättivät käyttää optiovuoden. Naisten mäkihyppymaajoukkueen päävalmentaja Kimmo Kykkänen on KL Sealingissä elementtisaumausten työnjohtaja.
 
KL Sealingin toimitusjohtaja Kai Lahtisen mukaan yhteistyö näkyy erityisesti henkilöstöpuolella ja sen tavoitteellisuudessa. Myös naisten mäkihyppymaajoukkueen Julia Kykkänen hyötyy mainiosti toimivasta yhteistyöstä.
 
"Yhteistyö on tuonut henkilöstöpuolelle meille tosi paljon. Kimmon pääduuni on ollut henkilöstöpuolen ja yhteistyöverkoston kehittäminen ja kopin ottaminen siitä. Ne ovat olleet päälinjoja, joihin tämä tuo uutta näkökantaa. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä siihen", Lahtinen sanoo.

"Kimmo pääsee joka harjoituksiin seuraamaan treenejä. Jos tulee jotain kysyttävää, niin pystyn heti kysymään. Jos suksia on tarvinnut laittaa, niin jätkiltä saa apuja", Julia Kykkänen puolestaan kiittelee.
 
Yhteistyön ensimmäisen vuoden tulokset näkyivät tavoitteellisuudessa, sillä Lahtisen mukaan työntekijät ovat yhä paremmin saaneet kiinni siitä. Yhteistyön myötä tavoitteellisuuden jalkauttaminen arkielämään on helpompaa.
 
"Meillä ei konkreettisesti mitään mittareita tai lukuja ole. Yhteistyö tuo nimenomaan henkilöstön tavoitteellisuutta ja tavoitteellisuuden tuomista päivittäiseen ja viikoittaiseen toimintaan. Tarvitaan määrättyjä tavoitteita ja itsensä kehittämistä, se on iso asia urheilussa ja yritystoiminnassa."
 
"Kun osaat tavoitteellisesti tehdä asioita, niin kokonaisvaltaisesti kehität omaa toimintaa. Se on ollut aika kivaa nähdä tämän vuoden aikana. On hienoa saada olla osana suomalaisen naismäkihypyn perhettä, unohtamatta tulevaisuuden naismäkihyppääjiä", Lahtinen alleviivaa.

Naisten mäkihypyn maailmancup jatkuu Saksan Oberstdorfissa huomenna perjantaina kilpailun karsinnalla. Varsinaiset kilpailut hypätään lauantaina ja sunnuntaina.

www.hiihtoliitto.fi

Naisten mäkihyppyjoukkue Facebookissa
Twitter @Finnjumper #sjteamfinland
Instagram @sjteamfinland #sjteamfinland

Soundcloud (haastatteluja)

LUMISPORT TV (YouTube)

KUVITUSKUVA: SHL/Touho Häkkinen.