Uutisen päiväys

6.9.2015← Takaisin

Julia Kykkänen perushypyillään 13:s Tshaikovskissa

  Julia Kykkänen osoitti jälleen vakiinnuttaneensa tasonsa naisten mäkihypyssä kymmenen parhaan joukkoon sijoituksista taistelevaan porukkaan, kun hän oli kesä gp -kilpailussa 13:s Venäjän Tshaikovskissa. Kilpailun ylivoimaiseen voittoon ylsi jälleen Sara Takanashi.

  Vielä muutama vuosi sitten Kykkänen olisi valmentajaisänsä Kimmon kanssa ollut 13. sijasta innoissaan, mutta nyt hän ei ihmeemmin siitä ilakoinut. Samat olivat mietteet myös 90 ja 88,5 metrin hypyistä.

  ”Ihan perushyppäämistä, ei noilla hypyillä ihmeitä tehdä. Ehkä se sieltä tulee”, suomalaismäkihyppääjien viikonvaihteen ykkösnimi Julia Kykkänen tuumi.

  Valmentaja Kimmo Kykkänen sanoi, että harjoituksissa hyppääminen on ollut parempaakin.

  ”Hyvää se nyt oli, mutta ei niin rentoa ja hyvää mitä on ollut harjoituksissa. Tekniikassa on kaikki kunnossa, kun saa muutaman kisan alle, helpottaa. Ihan hyvällä mallilla ollaan tähän aikaan vuodesta”, Kimmo Kykkänen sanoi.

  Takanashi on usein muusta porukasta karussa, mutta Julia Kykkänen on osoittanut kuuluvansa siihen 10–12 hyppääjän joukkoon, joka taistelee seuraavista sijoituksista.

  Tulokset