Uutisen päiväys

31.1.2015← Takaisin

Julia Kykkänen 22:s Hinzenbachissa, Susanna Forsström 36:s

Julia Kykkänen oli Hinzenbachissa päivän paras suomalainen.Julia Kykkänen oli Hinzenbachissa päivän paras suomalainen.

  Huomiseen kilpailuun lähdetään parantamaan tästä, kommentoivat hyppääjät.

  Julia Kykkänen on sijoittunut 22:ksi ja Susanna Forsström 36:ksi Itävallan Hinzenbachissa hypätyssä naisten maailmancupin osakilpailussa. Hyppääjien tunnelmat kilpailun jälkeen olivat varsin kaksijakoiset.

  "Ei voi olla tyytyväinen. Ensimmäinen hyppy oli sinnepäin, toinen sitten jo huono. Olosuhteet ja mäki olivat kaikin puolin kunnossa, tämän paremmin ei tänään vaan lähtenyt. Huomenna lähdetään parantamaan tästä tulosta ja sijoitusta", kommentoi Julia Kykkänen kilpailun jälkeen.

  Susanna Forsström ei taas ollut erityisen huonolla mielellä, vaikka kilpailu jäikin harmittavasti yhteen kierrokseen hänen osaltaan.

  "Hyppy oli kyllä ihan okei, nyt ei vaan riittänyt toiselle kierrokselle. Kummun virtausten kanssa oli jonkin verran ilmalennon aikana tekemistä mutta muuten ei valittamista. Huomenna lähdetään parantamaan tästä ja hakemaan maailmancupin pisteitä", Continental Cupissa kauden aikana hyvin onnistunut Forsström tuumi kilpailun jälkeen.

  Valmentaja Kimmo Kykkänen kommentoi hyppääjien otteita seuraavasti.

  "Julian osalta koekierros ja ensimmäinen hyppy olivat hyviä, mutta kolmas sitten huonompi. Kaksi kolmesta onnistui, ei sillä tavalla ajateltuna voi olla tietysti pettynytkään. Julia ei varmasti ole tyytyväinen kilpailuunsa. Voimantuoton kanssa on vielä jonkin verran tekemistä, voi olla että polvi vaivaa edelleenkin ponnistusvaiheessa. Hyppy on kyllä löytymässä. Susannan osalta taas mahdollisuus toiselle kierrokselle meni alastulossa. Mitta olisi riittänyt jatkoon, mutta alastulo verotti lopullisia pisteitä. Nämä ovat kaikki nuorelle urheilijalle tarpeellisia kokemuksia, näistä oppii ja huomenna on taas uusi kilpailu", Kimmo Kykkänen kommentoi.

  Kilpailun lopputulokset löytyvät tästä linkistä.