Uutisen päiväys

8.3.2013← Takaisin

Ilkka Herola nappasi 22. sijan yhdistetyn HS130/10km kilpailussa

  Päivän parhaana suomalaisena Ilkka Herola oli kisassa 22:s. Herolan tavoite sijoittua kahdenkymmenen parhaan joukkoon jäi vain muutaman metrin päähän.

  Eetu Vähäsöyrinki oli 35., Mikke Leinonen 41. ja Jussi Salo 46.

  Voiton kisassa vei Saksan Eric Frenzel ennen Japanin Akito Watabea. Kolmanneksi päivän kisoissa sijoittui Wataben maamies Yoshito Watabe.

  Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=NK&raceid=1642

  Suomalaisten kommentit kisan jälkeen:

  Ilkka Herola
  ”En päässyt tänään omaan tavoitteeseeni ja se harmittaa. Mäkiosuus oli tänään itselle varmaan tänään se parempi. Karsintakisassa sain tänään vieläkin paremman suorituksen alle.”

  Eetu Vähäsöyrinki
  ”Vähän ois saanu lähtee ajasta  pois ennen hiihtoladulle lähtöä. Tänään molemmat osuudet oli aika perus. Ei liian loisteliasta. Lähin hakemaan pisteitä ja niitä ei nyt tullut. Olisi ollut kiva menestyä kotona. Täällä on heti iha eri tunnelma ja hyvä fiilis kotimäessä. ”

  Jussi Salo
  ”Tän päivän suoritus kaatu itellä aika lailla mäkeen. Hiihto oli mun tasolle ok. Ei kummempia, aika taikoja olisi pitänyt tehdä hiihtoladulla.”

  Mikke Leinonen
  ”Molemmissa osuuksissa oli tänään parannettavaa. Sairastumisella on selkeesti vielä vaikutusta. Val di Fiemmessä hiihto oli kauden parhaalla tasolla. Ladulle lähdettiin tänään kattomaan mihin kunto riittää.”

  Huomenna yhdistetyssä kisataan parisprintissä. Suomelta kisaan osallistuu kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueessa kisaavat Ilkka Herola ja Eetu Vähäsöyrinki ja toisen parina starttaavat nuoret Ville Heikkinen ja Arttu Mäkiaho.