Uutisen päiväys

2.8.2013← Takaisin

I-tason valmentajakoulutus alkaa syksyllä

  Osaavat ja kannustavat ohjaajat ja valmentajat ovat urheiluseuratoiminnan kulmakivi. Tänä syksynä lajiliittotasoiset koulutukset alkavat jälleen pitkän tauon jälkeen!

  Mäkihypyn ja yhdistetyn 1-tason valmentajakoulutuksen tavoitteena on luoda valmentajille ja ohjaajille perusta yksittäisen harjoituskerran laadukkaaseen toteuttamiseen. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden eri lajeissa ja seuroissa toimivien valmentajien väliseen verkostoitumiseen ja osaamisen jakamiseen.

  Koulutuksen kokonaislaajuus on 50 h. Kontaktiopetus tapahtuu kahdessa (pe-su) lähijaksossa. Ensimmäinen lähijakso tarjotaan eri valmennuskeskuksissa yhdessä toisten lajien edustajien kanssa. Toiselle lähijaksolle lajiväki kokoontuu Vuokattiin alueleirin yhteydessä.

  Koulutus lähestyy valmentamista kokonaisvaltaisesti ja käytännönläheisesti. Aiheina mm: opettaminen ja vuorovaikutustaidot, ominaisuuksien kehittäminen ja herkkyyskaudet, lajitekniikan perusteet, ihmisen elinjärjestelmät ja harjoittelu jne.

  Lisäinfoa linkistä ja/tai Lauri Hakolalta (hakolalauri@gmail.com / 044-5144564)
  Valmentajakoulutuksen liite
  Koulutukseen ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta.

  Koulutusten kautta voidaan saavuttaa:
  - Merkityksellistä osaamista ja yhteistyötä
  - Sitoutuneempia valmentajia seuratyöhön
  - Parempaa harrastamisen laatua
  Seurojen toivotaan olevan aktiivisia ja hyödyntävän koulutuksen tarjoamat mahdollisuudet yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.