2.2.2013← Takaisin

Herola nousi pisteille Sotshissa

Lauantaina yhdistetyn maailmancup jatkui olympiamaisemissa Venäjän Sotshissa.

Päivän kisassa Ilkka Herola kisasi itsensä maailmancupin pisteille. Hiihto-osuudella Herola paransi tulostaan kuudella sijalla. Lopputuloksissa Herola oli 26:s. Voittajasta Herola jäi 2.20,4 minuuttia.

Jim Härtull oli kisassa 31:s ja Eetu Vähäsöyringin sijoitus oli 37:s.

Itävallan Bernhard Gruber oli lauantaina vahvin yhdistetyn kisassa. Mäkiosuuden jälkeen toisena ollut Gruber kiri lopulta voittoon 14,1 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Saksan Eric Frenzeliin. Kolmannen sijan kisassa vei Itävallan Wilhelm Denifl 15,5 sekuntia kärjeltä jääneenä.

”Lauantai oli positiivinen päivä. Ilkka Herola kisasi itsensä pisteille. Samalla Ilkka teki elämänsä parhaimman hiihdon ja paransi sijoitustaan vielä hiihto-osuudella. Härtullilta nähtiin myös lauantaina kauden paras hiihto”, kommentoi yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen.