Uutisen päiväys

6.9.2013← Takaisin

Autofit huoltaa mäkikotkia laajentaen yhteistyötään

  Suomen Hiihtoliitto ja Autofit-huoltokorjaamoketju on solminut jatkosopimuksen yhteistyölleen. Sopimus kattaa sekä miesten että naisten mäkimaajoukkueyhteistyön.

  Autofit-ketjun yhteistyö miesten mäkimaajoukkueen kanssa on luonteva jatkumo jo aiemmin tehdylle markkinointiyhteistyölle mäkihypyn parissa. Nyt yhteistyötä vahvistetaan naisten mäkimaajoukkueen kanssa tehdyllä markkinointiyhteistyösopimuksella.

  ”Vaikka Suomi on aikoinaan juostu maailman kartalle, niin suomalaisten sydämissä suurimman sijan ovat saaneet talviurheilulajit. Mäkihyppy onkin Suomessa erittäin arvostettu ja seurattu laji, joka on edelleen yksi kiinnostavimmista urheilulajeista”, perustelee Autofit-ketjun markkinoinnista vastaava Kari Melkkilä yhteistyötä.

  ”Sopimuksen myötä Autofit-korjaamoketju on halunnut lähteä mukaan kansallisurheilumme vahvaksi tukijaksi. Olemme tyytyväisiä, kun voimme olla ”huoltamassa” myös mäkikotkia ja osaltamme luomassa joukkueelle menestymisen mahdollisuuksia. Haluamme auttaa mäkikotkamme taas vahvaan lentoon – potentiaaliahan heissä on ja uskomme, että kaudesta tulee urheilijoille menestyksekäs”, jatkaa Melkkilä.

  Suomen Hiihtoliiton mäkihypyn ja yhdistetyn yksikössä ollaan erittäin tyytyväisiä jatkosopimuksiin. Tuttujen yhteistyökumppanien kanssa työ on sujuvaa ja yhteistyön hyödyntäminen molemmille osapuolille antoisaa.

  ”Olemme erittäin tyytyväisiä laajennetusta jatkosopimuksestamme Autofitin kanssa. Tutun kumppanin kanssa saamme enemmän yhteistyöstä irti ja pystymme omalta osaltamme edesauttamaan Autofitin tunnettuuden kasvua Suomessa”, sanoo Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.