Uutisen päiväys

28.4.2007← Takaisin

Vuokatti Chaletsin rakentaminen alkoi

YIT ja Vuokatin Urheiluopisto tarjoavat uuden ja helpomman tavan omistaa vapaa-ajan asunto. Ensimmäisen vaiheen, Vuokatti Chalets 1:n rakentaminen alkoi tällä viikolla ja se valmistuu maaliskuun 2008 lopussa.

Vuokatti Chalets 1 käsittää 36 laadukasta huoneistoa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisutettuja ja varustettuja sisältäen tasokkaan kalustuksen televisiosta ja internetyhteyksistä viinilaseihin. Chaletsissa on mahdollisuus nauttia hotellitason palevluista ja oman kodin mukavuuksista. Lämmintä sisäyhteyttä pitkin pääsee Urheiluopiston päärakennuksen palveluihin, vaikkapa parasta aikaa uusittavan urheiluopiston pääravintolan aamiaiselle. Jos omistja ei itse käytä huoneistoa, sen voi antaa edelleen vuokrattavaksi Urheiluopistolle. Näin omistaja saa myös vuokratuottoa ja siten pystyy kattamaan merkittävän osan huoneiston investointikustannuksista. Huoneiston omistaja saa omistajetuina Urheiluopiston aktiviteetteihin, kuten kuntosali, hiihtoputki, uimahalli ja ensilumen latu.

Lisätietoja ja hankkeesta antaa Vuokatin Urheiluopiston rahoitusjohtaja Jukka Hartonen, p. 0500-646276 tai jukka.hartonen@vuokattisport.fi. Jukan kautta voit tehdä myös kauppaa kohteesta.



Lisätietoja: http://www.vuokattisport.fi