Uutisen päiväys

13.10.2007← Takaisin

Vuokatissa hiihdetään jo!

Vuokatin ensilumen latu avattiin tänään lauantaina kello 8. Ensimmäisessä vaiheessa hiihtotunneliin yhdistettyä latua on ulkona noin 800 metriä.


Latu pitenee jo lauantain aikana, sillä illalla hiihtokunnossa on ampumaradan lenkki. Latua on tällöin ulkona jo 1,5 kilometriä.

Ladulle käynti on hiihtoputken kautta. Lippuja voi ostaa hiihtoputken vastaanotosta ja Urheiluopiston vastaanotosta.  Päivälippu maksaa 15 euroa, eläkeläiset ja alle 12-vuotiaat pääsevät hiihtämään 7,5 eurolla. Tarjolla on lisäksi muita lippuvaihtoehtoja: viiden kerran lippu hintaan 60 euroa (eläkeläisille ja alle 12-vuotiaille 30 euroa), neljän päivän kortti 52 euroa (26 euroa), viikkokortti 90 euroa (45 euroa) ja henkilökohtainen kausikortti 285 euroa (215 euroa).

Hiihto-olosuhteita voi tarkkailla jatkossa myös Ampumaradan maastossa olevasta web-kamerasta osoitteissa http://www.vuokattisport.fi/ ja http://www.vuokatti.fi/. Myös reittipäivitykset löytyvät ensin mainituilta Urheiluopiston nettisivuilta.

Vuokatin kilpailukausi alkaa 20. lokakuuta Adecco Sprintticupin kisalla, jossa on jaossa kuusi paikkaa (kaksi naisissa, neljä miehissä) maastohiihdon maailmancupin avaukseen Düsseldorfiin. Olosuhteista riippuen hiihdetään joko ulkona tai putkessa.