Uutisen päiväys

2.10.2007← Takaisin

Virpi Kuitusen Villa Vanilla valmistuu Kangasniemelle

Virpi Kuitunentavoittelee jälleen maailmancupin voittoa myös tulevalla kaudella. Talven jälkeen ajankohtaiseksi käy oman vapaa-ajan asunnon rakennuttaminen Kangasniemelle.

Virpi Kuitunenon solminut komivuotisen yhteistyösopimuksen puutaloja valmistava Honkarakenne Oyj:n kanssa. Sponsorisopimuksen myötä Virpi Kuitunen rakennuttaa itselleen Hongan massiivipuisen vapaa-ajantalon Kangasniemen kunnalta lahjaksi saamalleen tontille. Virpi Kuitunen edustaa edelleen nuoruutensa hiihtoseuraa Kangasniemen Kalsketta. Kuitusen n. 140 neliöisen talon rakennustyöt käynnistyvät ensi kevään kuluessa.

Virpi Kuitunensanoo olevansa tyytyväinen, että yhteistyössä Hongan suunnittelijan kanssa talon tilaratkaisuista syntyi toimiva kokonaisuus. Vapaa-ajan talon suunnittelussa on otettu huomioon aktiivisen hiihtäjän tarpeet. Kodinhoitohuoneesta tehdään hyvin varusteltu huoltotila. Suksien huoltoon tarvittava työpiste sijoitetaan talon kellariin. Myös tilava keittiö on kokkausta harrastavalle Virpi Kuituselle tärkeä. Huvilan nimi Villa Vanilla tulee Kuitusen mukaan siitä, että vanilja on hänen lempimausteitaan, eikä pulla ole pullaa ilman sitä. Syvämietteisemmin ilmaistuna vaniljalla voi kuvata myös elämää ”valkoista jossa on pieniä tummia pilkkuja ja niistä se maku tulee”.

Kaksikerroksisen hiihtäjän huvilan on suunnitellut Carl Johan Mether Hongan Tuusulassa sijaitsevassa Suunnittelustudiossa. Avarilla ikkunoilla, taloa kiertävällä terassilla sekä tornihuoneella varustettu vapaa-ajantalo voidaan myöhemmin muuttaa myös ympärivuotiseen asumiseen sopivaksi.