Uutisen päiväys

23.8.2011← Takaisin

Veikkaus jatkaa tiivistä yhteistyötään hiihtolajien kanssa

Veikkaus on solminut kotimaisten hiihtolajien kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, joka ulottuu huhtikuun 2013 loppuun. Lisäksi osapuolilla on mahdollisuus jatkaa sopimusta vuodella kevääseen 2014 saakka.

Nyt solmittu sopimus vankistaa Veikkauksen asemaa kotimaisen hiihtourheilun yhteistyökumppanina ja sopimuksen osapuolina ovat Hiihtoliiton lisäksi Suomen Maastohiihto ry, mäkihypyn ja yhdistetyn lajiyhdistys Finnjumping ry sekä alppihiihdon lajiyhdistys Ski Sport Finland ry.

Lajiyhdistysten arvomaailma ja tavoitteet tukevat suomalaisen urheilun pitkäjänteistä kehittymistä, mikä on Veikkaukselle tärkeää. Talviurheilulajien kiinnostavuus vaikuttaa Veikkauksen Vedonlyönnin pelivaihtoihin, sillä hiihtolajit ovat myös suosittuja vedonlyöntikohteita.

- Uuden sopimuksen myötä yhteistyön painopistettä siirretään yleisestä näkyvyydestä asiakkaille hyötyä tuottavien etujen ja palveluiden tuottamiseen sekä Veikkauksen aseman ja vetovoiman vahvistamiseen edunsaajissa ja asiakkaissa, sanoo Veikkauksen viestintäjohtaja Ilkka Juva.
Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtajan Juha Viertolan mukaan nyt solmittu sopimus merkitsee paljon suomalaiselle hiihtourheilulle.
- Veikkaus on suomalaisen urheilun pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. Tällä sopimuksella virallistetaan myös yhteistyötä kaikkien lajiyhdistysten kanssa.
Urheilumuseolle lahjoituksia
Suomen urheilumuseo sai allekirjoitustilaisuuden yhteydessä lahjoituksia kansainvälisesti menestyneiltä suomalaisurheilijoilta. Alppihiihtäjä Tanja Poutiainen lahjoitti kilpailuasunsa kaudelta 2008–2009, jolloin hän voitti naisten suurpujottelun maailmancupin kokonaiskilpailun.
Vuonna 2002 olympiakultaa voittanut kumparelaskija Janne Lahtela lahjoittaa Salt Lake Cityssä käyttämänsä kilpailuasun ja sukset. Yhdistetyn moninkertainen arvokisamitalisti Hannu Manninen antoi museolle kilpailuasunsa kaudelta 2009–2010 sekä kilpailuliivinsä Sapporon MM-hiihdoista vuodelta 2007.
Lisätietoja:
Veikkauksen viestintäjohtaja Ilkka Juva, 040 823 3218
Suomen Hiihtoliitto ry:n toiminnanjohtaja Juha Viertola 050 64 222
Suomen Urheilumuseon johtaja Pekka Honkanen 0500 667 077