Uutisen päiväys

10.1.2008← Takaisin

Vantaalle pääsee kätevästi bussilla ja junalla

    Vantaan SM-hiihtojen järjestäjät uskovat väen lähtevän runsaslukuisesti Hakunilaan kannustamaan maan parhaita hiihtäjiä. Kulkuyhteydet eivät ainakaan ole esteenä paikan päälle lähtemiselle.

    Tikkurilan asemalla pysähtyvät kaikki junat, tulee väki sitten etelästä tai pohjoisesta ja vuoroja riittää - www.vr.fi

    Järjestäjien ilmainen kuljetus Heurekasta ainakin lauantaina

    Järjestäjät pyrkivät poistamaan ruuhkia kisa-alueelta ja varmistamaan P-alueiden riittävyyden sekä tietysti palvelemaan yleisöä erityisen hyvin.

    Järjestäjien non-stop-liikenne kulkee HEUREKAN P-alueen ja kisakeskuksen välillä ainakin lauantaina. Bussilinjoja ajetaan kahdella bussilla. Bussit lähtevät Heurekan tilausliikeennepysäkiltä 15 minuutin välein. Päätepysäkki on Hevoshaantien ja Hakunilantien risteyksessä oleva kisapysäkki. Ensimmäinen vuoro lähtee kello 9.00 aina kello 10.45 asti.

    Vastaavasti paluuliikenne kisa-alueelta poispäin on samoin vuorovälein alkaen kello 14.30. Viimeisen vuoron on ajateltu lähtevän kello 16.45.

    Sunnuntain osalta järjestäjät tekevät päätöksiä lauantain kokemusten pohjalta.

    Yleisöpysököinti Heurekassa on ilmainen samoin kuin kuljetuskin. Liput kisa-alueelle voi lunastaa heti bussista poistumisen yhteydessä. Liikenettä hoitaa PS-bussit.

    Julkinen bussiliikennekin palvelee

    Kisapaikalle pääsee kätevästi myös julkisen liikenteen busseilla. Tikkurilasta Hakunilan urheilupuistoon ajavat linjat 68 ja 69, jotka lähtevät Tikkurilan asemalta laiturilta 5. YTV varautuu kisaviikonloppuun, lisäämällä linjoille 68 ja 69 busseja, jotka täydentävät aikataulujen mukaisia vuoroja.

    Helsingistä kisapaikalle pääsee linjoilla 741 ja 742, jotka lähtevät Rautatientorilta laiturilta 11.

    Lisätietoja joukkoliikenneyhteyksistä SM-kisapaikalle YTV:n internetsivuilta.