Uutisen päiväys

2.9.2007← Takaisin

Vancouver-ryhmällä hyvä leiri Saariselällä

Vancouver-ryhmä sai Saariselän leiriviikollaan hakemaansa hyvää perusharjoittelua. Valmentaja Vesa Mäkipää oli antiin tyytyväinen.


"Ramsauta ajatellen ehkä pikkuisen kovista harjoituksista annettiin siimaa, vaikka muutama kova harjoitus tehtiinkin. Heinäkuun leiriin päättynyt ensimmäinen jakso oli niin tiukka, elokuussa on urheilijoilla ollut enemmän omaa aikaa. Tehtiin ryhmänä perushyvää harjoittelua. ", Mäkipää kertoi tilanteesta.

Ilkka Tuomisto iloitsi erittäin hyvin sujuneesta kesästään. Vammaishiihdon suomalaista ykkösnimeä ovat haitanneet enintään pienet allergiat.

"Treenit ja testit ovat menneet eteenpäin, tasaisesti joka osa-alueella", Tuomisto iloitsee.

Talvella Tuomisto toivoo siirtävänsä onnistuneen harjoituskauden onnistuneesti suksille. Haussa on vammaishiihdon maailmancupin voittoja ja entistä parempi sijoitus maailmancupin kokonaiskilpailussa. Saariselällä Tuomistokin sai tehdyksi hyvän leirin.

"Juoksumaastoja on hyödynnetty ja rullilla tehty paljon harjoituksia. Kaunispään rinteillekin on noustu", kertoo Tuomisto leiristä.

Vancouver-ryhmäläisistä leiriltä puuttuivat hieman aiemmin Otepäässä valmentajansa Toni Roposen luotsaaman FSS-ryhmän kanssa leireilleet Riikka Sarasoja ja Matti Heikkinen, sekä SkiCats-ryhmän mukana Vuokatissa leireillyt Toni Närväinen.