Uutisen päiväys

1.1.2006← Takaisin

Suomen joukkue maastohiihdon maailmancupiin Viron Otepäähän

    Maastohiihdon ensimmäiset Suomen-mestaruudet on kuluneena viikonvaiheena ratkaistu Lapinlahdella. Hiihtäjien katseet on nyt suunnattu seuraavaan tavoitteeseen, joka on maailmancup Viron Otepäässä tulevana viikonloppuna 7.-8. tammikuuta 2006.

    Joukkueeseen on nimetty seuraavat hiihtäjät:

    Naiset:
    Elina Hietamäki, Virpi Kuitunen, Mona-Liisa Malvalehto, Katja Ruotsalainen, Aino-Kaisa Saarinen, Kaisa Varis, Kati Venäläinen ja Kirsi Välimaa. 10 km:lle osallistuvat Virpi Kuitunen, Katja Ruotsalainen, Aino-Kaisa Saarinen, Kaisa Varis ja Kirsi Välimaa. Kuitunen, Saarinen ja Välimaa osallistuvat myös sprinttiin, Hietamäki, Malvalehto ja Venäläinen pelkästään sprinttiin.

    Miehet:
    Jari Isometsä, Sami Jauhojärvi, Jari Joutsen, Keijo Kurttila, Kalle Lassila, Ville Nousiainen, Olli Ohtonen, Lauri Pyykönen ja Tero Similä. Sami Jauhojärvi osallistuu molempiin kilpailuihin. Häenen lisäkseen 15 km:lle osallistuvat Isometsä, Nousiainen, Ohtonen ja Similä. Sprinttiin osallistuvat Jauhojärvi, Joutsen, Kurttila, Lassila ja Pyykönen.

    Suomen joukkue matkustaa Otepäähän torstaina. Siellä ovat ohjelmassa lauantaina 7.1.2006 naisten 10 km P ja miesten 15 km P. Sunnuntaina käydään sprinttikilpailut, nekin perinteisellä hiihtotavalla.

    Lisätietoja kisasta: http://www.tehvandi.ee/mk/