Uutisen päiväys

9.3.2015← Takaisin

Suomen joukkue Drammeniin ja Osloon

  Maastohiihdon maailmancupissa on viimeinen maailmancupin kisaviikko. Keskiviikkona hiihdetään Drammenissa perinteisen sprinttikisa ja kauden päättää Oslon vapaan pitkät yhteislähtökisat eli naisilla 30 kilometriä ja miehillä 50 kilometriä

  Drammenin sprinttikisassa Suomea edustavat naisista Anne KyllönenAino-Kaisa SaarinenKerttu Niskanen ja Mona-Liisa Malvalehto sekä miehistä Matias StrandvallToni KeteläMartti JylhäJuho MikkonenAnssi Pentsinen ja Ristomatti Hakola.

  ”Valinnat on tehty tulevaa kautta silmällä pitäen. Ensi vuoden red group -paikat eli kolmenkymmenen parhaan sijoitetuilla on kilvoittelu kesken. Voimme vielä saavuttaa ja varmistaa niitä paikkoja tulevaa kautta ajatellen”, päävalmentaja Reijo Jylhä kommentoi valintoja keskiviikon kisaan.

  Maailmancup-kausi päättyy viikonloppuna Osloon, jossa lauantaina hiihdetään miesten 50 kilometrin vapaan yhteislähtökisa ja sunnuntaina naisten 30 kilometrin vapaan yhteislähtökisa. 

  Miehistä Oslon joukkueeseen on nimetty Matti Heikkinen, Ristomatti Hakola ja Perttu Hyvärinen. Naisista puolestaan Aino-Kaisa Saarinen, Anne Kyllönen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Laura Mononen.

   (Uutista täydennetty Oslon joukkueen osalta 10.3.2015)