Uutisen päiväys

3.2.2015← Takaisin

Suomalaiskolmikko jäi alkueriin 23-vuotiaiden MM-sprintissä

  Kahdeksastoista sija oli suomalaisten parasta antia alle 23-vuotiaiden MM-sprintissä Kazakstanin Almatyssa. Sijalle päätyivät niin Antti Ojansivu miehissä kuin Katri Lylynperä naisissa. Suomalaiskolmikon täydensi Leena Nurmi, joka oli 23:s.

  ”Karsinta (17:s) oli minulta tosi hyvä. Erässä menin keulaan ja muut tulivat laskussa ohi, eli vähän huonoa taktista hiihtämistä. Lopussa sain aika hyvin kiinni keulaa, mutta en riittävästi. Keuhkot toimivat pitkästä aikaa, joten ihan positiivisella mielellä lähden seuraaviin kisoihin”, Ojansivu sanoi.

  "Oli hyvä tunne kropassa. Sekä karsinnassa että alkuerässä oma tekeminen tuntui muihin nähden kilpailukykyiseltä. Olin hieman karussa ennen viimeistä mäkeä mutta muutaman lipsahduksen jälkeen vauhti mäkeen hidastui, ja takaa tultiin ohi. Harmittaa koska tänään oli taistelutahto kohdillaan ja tuntui että olisi ollut annettavaa enemmänkin", Lylynperä sanoi.

  Nuorten MM-kilpailut jatkuvat keskiviikkona alle 20-vuotiaiden vitosella ja kympillä, jotka hiihdetään vapaalla. Suomalaisista mukana Lauri Vuorinen, Joni Mäki, Lauri Lepistö, Waltteri Vinkanharju, Emilia Myllykoski, Nea Katajala, Jasmi Joensuu ja Johanna Matintalo.

  Tulokset:

  Miehet: http://data.fis-ski.com/pdf/2015/CC/2636/2015CC2636RL.pdf
  Naiset: http://data.fis-ski.com/pdf/2015/CC/2634/2015CC2634RL.pdf


  Kisasivut: almatyjwsc2015.com