Uutisen päiväys

1.12.2007← Takaisin

Strandvall jättää 15 kilometrin cup-kilpailun väliin

Matias Strandvall ei osallistu sunnuntaina Rukan maailmancupissa hiihdettävään perinteisen hiihtotavan 15 kilometrille. Strandvall päätti asiasta lauantaina sprinttikilpailun jälkeen.


”Olo on kyllä hyvä, eikä tämän päivän kilpailu tuntunut keuhkoissa. Lihaksisto ei kuitenkaan tuntunut olevan ihan kunnossa ja näissä kekkereissä on turha hiihtää kilpaa nyt. Parempi treenata nyt”, Strandvall sanoi.

Strandvall matkustaa sunnuntaina kotiin ja kilpailee seuraavaksi Rybinskin maailmancupissa. Rybinskissä hiihdetään 16. joulukuuta vapaan hiihtotavan sprintti, jossa Strandvall kuuluu maailmancupin kuumaan ryhmään. Sitä ennen hänen ohjelmassaan on kotona oloa Tampereella ja leireilyä jossain. Mietinnässä on myös osallistuminen Lapinlahden FIS-kilpailuihin ensi viikonloppuna.

Strandvallin ja aiemmin tiedotetun Teemu Kattilakosken tilalle maajoukkueeseen ei sunnuntain kilpailuun nimetä ketään. Myös aiemmin varamieheksi nimetty Ilkka Junnila on ollut keskiviikosta lähtien flunssan kourissa.

Suomen joukkue sunnuntain 15 kilometrille on poisjääntien jälkeen: Matti Heikkinen Joutsan Pommi, Sami Jauhojärvi Vuokatti Ski Team Kainuu, Ville Nousiainen Kouvolan Hiihtoseura.