Uutisen päiväys

30.10.2015← Takaisin

SKIEXPO 2015 - lumilajit näkyvästi mukana

Pohjoismaiset lajit kokoontuvat SkiExpoon tulevana viikonloppuna 30.10.-1.11.2015 yhteistyökumppanimme Intersportin ja Hiihtoliiton yhteiselle osastolle (6g135 ja 6g111).

Messut ovat avoinna seuraavasti: 
30.10. perjantaina klo 12–20
31.10. lauantaina klo 9–19
1.11. sunnuntaina klo 10–17

Haasta mäkimaajoukkue ponnistusvoimatestissä!

Suomen mäkihyppymaajoukkueen voi haastaa osastollamme ponkkarikisaan kontaktimatolla lauantaina 31.10. klo 11–16:30 välisenä aikana.
 
Maajoukkuetta hyppykisassa edustavat 
klo 11–13:30 Harri Olli ja Lauri Asikainen
klo 14–16:30 Niko Kytösaho

Myös päävalmentajamme Jani Klinga on paikalla 11–16:30 välisenä aikana.

Voita liput messuille!

Kisa on käynnissä mäkimaajoukkueen Facebookissa ja instagramissa (@sjteamfinland #sjteamfinland). Arvaa Lauri Asikaisen pomppuennätys ja voit voittaa 2 kpl:tta sisäänpääsylippuja messuille!

Huoltorekka ja huoltonäytökset messuvieraille

Hiihtoliiton osastolta löytyy myös maastohiihtomaajoukkueen huoltorekka, jossa messujen jokaisen päivän aikana pidetään huoltonäytöksiä. Paikalla maajoukkueen huoltotiimistä Teemu Lemmettylä (pe), Heikki Tonteri (la) sekä Matti Haavisto (su), jotka kertovat huollosta niin kilpaurheilijan kuin harrastajankin näkökulmasta. Vinkkejä voi tulla kysymään messujen jokaisena päivänä!

Lauantaina ohjelmaamme juontaa tuttu lumilajien ääni Mikko Suursalmi. Mäkimaajoukkueen urheilijoiden lisäksi hänen haastattelussaan ovat muiden muassa ex-mäkihyppääjä Anssi Koivuranta ja Lahden MM-kisojen pääsihteeri Janne Leskinen

Lumilajit Liikuttavat ja Lahti2017

Viikonlopun aikana ohjelmaamme täydentävät infot Lahden 2017 MM-kisoista ja Maailman Suurimmasta Hiihtoseurasta. Seuraan kannattaa liittyä jo nyt, sillä se tuottaa MM-kisoja kohti mentäessä rahan arvoisia etuja. 

Kerromme lisää myös syksyllä käynnistyneestä Lumilajit Liikuttavat -hankkeesta ja Lasten Lumipäivistä, joka kiertueen omaisesti liikuttaa lapsia ja perheitä tulevana talvena. Sunnuntaina omasta liikkujan ja urheilijan polustaan kertovat maastohiihtomaajoukkueen hiihtäjä Lari Lehtonen sekä nuori ampumahiihtäjälupaus Jaakko Ranta

Tervetuloa haastamaan ja haastattelemaan paikalla olevia urheilijoita ja hankilökuntaa. Lumilajiemme ympärillä tapahtuu paljon!

Lisätietoja messuista