Uutisen päiväys

22.1.2008← Takaisin

Nousiaisen kilpailu päättyi kaatumiseen

    Ville Nousiaisen kilpailu Canmoren maailmancupin yhdistelmäkilpailussa päättyi keskeytykseen, kun hän loukkasi kaatuessaan silmäänsä.

    Nousiainen oli vielä 16,6 kilometrin väliajoissa kymmenentenä vain 8,6 sekunnin päässä johdossa olleesta Slovakian Martin Bajcicakista. Hieman myöhemmin juottopaikalla Nousiainen kuitenkin kaatui epäonnisen tilanteen päätteeksi.

    ”Ville sai juoman ja joi, sitten siinä oli alempana yksi juottomies väärässä paikassa. Villellä oli sauva eteenpäin, sauva tökkäsi sitä miestä rintaan ja sauvan toinen (kädessä oleva) pää sitten Villeä silmään”, valmentaja Eero Hietanen kertasi kilpailun ainoaa suomalaista kohdannutta epäonnista tapahtumaa.

    Nousiainen matkasi varmuuden vuoksi sairaalaan tarkistuttamaan silmänsä tilannetta. Nousiainen itse kertoi matkalla sairaalaan olonsa olevan ”ihan ok”.
    ”Ihan ok, vähän oikeaan silmään sattuu ja jonkun verran ahdistaa. En oikein ehtinyt siinä tilanteessa tajuta mitään, kun yhtäkkiä vain makasin selälläni maassa. Siinä meni vähän aikaa, ettei nähnyt mitään”, Nousiainen kertasi kilpailunsa päättymistä.

    Miesten 15+15 kilometrin kilpailun voitti Venäjän Nikolai Pankratov.