5.1.2008← Takaisin

Norjalaiset veivät seitsemän ensimmäistä sijaa Tolgan Skandinavia-cupeissa

Norjalaiset veivät sekä miesten että naisten kilpailussa seitsemän ensimmäistä sijaa Norjan Tolgassa hiihdetyissä Skandinavia-cupin kilpailuissa. Paras suomalainen oli naisten vapaan kympillä kahdeksanneksi sijoittunut Riikka Sarasoja.

Kahdeksan asteen pakkasessa talvisissa olosuhteissa käydyn naisten kilpailun voitti Marthe Kristoffersen, jolle Riikka Sarasoja hävisi 1.22,7. Suomalaisista 20 parhaan joukkoon pääsi myös Silja Tarvonen, joka oli 11:s.

”Hyvä kisa, olen tyytyväinen. Rata oli kyllä tosi rankka, mutta hyvin meni. Huomenna (7,5+7,5) sitten lähdetään peesailemaan ja roikkumaan, hakemaan hyviä sijoituksia”, Sarasoja sanoi.

Miesten kilpailussa voittoon lykki Kristen Skjeldal. Jussi Simula oli parhaana suomalaisena 18:s, 1.18,4 voittajalle hävinneenä. Martti Jylhä keskeytti kilpailun selkävaivaisena puolen välin paikkeilla hyvän alun jälkeen.