Uutisen päiväys

15.1.2015← Takaisin

Neljän Vuoren Hiihto Jyväskylässä

  Neljän Vuoren Hiihto hiihdetään vuoden tauon jälkeen jälleen 31.1.2015 Jyväskylässä, tällä kertaa Vaajakosken urheilukenttä toimii tapahtumakeskuksena. Reitti on kuitenkin entinen.

  Lumitilanne on Jyväskylässä poikkeuksellisen hyvä. Luonnonladut ovat lähes kaikki kunnossa. Neljän Vuoren Hiihdon reitistä perinteinen latu puuttuu vain noin kolmen kilometrin pätkältä. Tämäkin osuus on kuitenkin tampattu ja kunnostetaan lähipäivien aikana.

  Toivotamme hiihtäjät tervetulleiksi haastamaan jälleen itsensä hiihdon merkeissä. Uutena mahdollisuutena on hiihtää lauantaina 50 kilometriä perinteisellä ja seuraavana päivänä Jyväskiepin hiihto 25 kilometriä vapaalla. Yhteisaika lasketaan. Hinta vain +10 euroa Neljän Vuoren Hiihdon maksuun. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä lisäämällä laskuun summa. Kommenttikenttään maininta asiasta.

  Ne hiihtäjät, jotka olivat viime vuonna mukana ja maksoivat osallistumismaksun, pääsevät mukaan 50 % alennuksella. Tästä maininta erikseen, jotta pysytään kartalla maksujen suhteen.

  Tammikuun ilmoittautuneissa voi olla mukana myös niitä, joiden osallistumismaksu siirrettiin suoraan tälle vuodelle, kun oli selkeä este uudelle päivämäärälle. Tästä maininta myös.

  Viime vuoden haasteet ovat nyt takana päin.

  Tervetuloa hiihtämään!

  Juha Tuikkanen

  Neljän Vuoren Hiihdon sivuille tästä.