Uutisen päiväys

19.11.2009← Takaisin

Maailmancupin avaus vahvasti Veikkauksen Vedonlyönnissä

Maastohiihdon maailmancupin ensimmäinen viikonloppu on vahvasti mukana Veikkauksen Vedonlyönnissä.

Norjan Beitostölenin kisaviikonlopun aikana erilaisia Voittajavetoja on tarjolla yhdeksästä eri kilpailusta. Urheilupelien Juhlaviikon kunniaksi neljä kohdetta on kuorrutettu lisärahalla. Lisäraha merkitsee isompia kertoimia ja suurempia voittoja - enemmän euroja. Lisäraha lisätään kohteen jakosummaan ja se nostaa aina kyseisen pelin palautusprosenttia. Monessa lisärahakohteessa palautusprosentti jää sadan paikkeille - joskus päällekin, mikä on pelaajan kannalta ihanteellinen tilanne.
Kaikkiaan Urheilupelien Juhlaviikoilla Veikkauksen Vedonlyönnissä on kierroksilla 47-48 tarjolla lähes 30 lisärahakohdetta Monivedossa, Tulosvedossa, Voittajavedoissa ja Vakiossa. Kaikkiaan lisärahaa on jaossa 450 000 euroa. Katso kaikki Juhlaviikkojen kohteet https://www.veikkaus.fi/info/urheilua/juhlaviikot_2009/

Pitkävedon uudistus tuo lisää kohteita

Veikkauksen vedonlyöjillä on nyt entistä enemmän syytä hymyyn myös Pitkävedossa. Tiistaista 17.11. lähtien Pitkävedossa on pelattavana kolme listaa entisen kahden sijaan. Tämä tarkoittaa viikoittain noin 450 pelattavaa kohdetta, kun nykyään kohteita on 300. Jatkossa viikoittaisten listojen määrää voidaan kasvattaa jopa seitsemään, mikä tarkoittaa 1050 pitkävetokohdetta viikossa. Kohdemäärän lisääminen tuo Pitkävetoon mukaan uusia sarjoja ja lisäksi on mahdollista ottaa mukaan enemmän erilaisia erikoiskohteita.