Uutisen päiväys

1.12.2018← Takaisin

Lillehammerin minitour jatkui vapaan hiihtotavan väliaikalähtökilpailuilla – Krista Pärmäkoski viides

Maastohiihdon maailmancup jatkui tänään Lillehammerissa vapaan hiihtotavan väliaikalähtökilpailuilla. Krista Pärmäkoski vastasi suomalaisittain parhaasta sijoituksesta ollessaan naisten kilpailun viidenneksi nopein.

– Selkeästi pirteämpää kuin mitä viime viikolla, viikko viikolta paranee. Toki odotin, että olisin ollut vähän lähempänä. Erot kasvoivat huomista ajatellen aika isoiksi, mutta lähdetään taistelemaan ja tekemään hyvää suoritusta, kommentoi Pärmäkoski.

Naisten kilpailussa pisteille hiihtivät myös Susanna Saapunki (21:s)  ja Laura Mononen (27:s). 

– Oli aika kiva päivä! Kun saa vapaata täällä Lillehammerissa paukuttaa tohon nousuun, niin on aina ilo hiihtää, totesi Saapunki onnistuneen suorituksensa jälkeen.

Naisten tulokset kokonaisuudessaan

Urheilijoiden kommentteja Soundcloudissa

Krista Pärmäkoski
Susanna Saapunki
Laura Mononen

Suomalaismiehillä oli ladulla raskas päivä ja kilpailussa nähtiin useita keskeytyksiä. Parhaimmasta tuloksesta vastasi Iivo Niskanen, joka sijoittui kilpailussa sijalle 22. 

– Päivä oli raskas varmasti kaikille, keli oli ääriraskas. Puolimatkasta ja viimenen vitonen oli aika vaikeeta. Ei auta kun yrittää parantaa huomiseen ja taistella kokonaistourilla hyvistä sijoista, kertasi Niskanen.

Pistesijoille hiihti myös Matti Heikkinen, muut suomalaismiehet jäivät kilpailussa pisteittä.

Miesten tulokset kokonaisuudessaan

Iivo Niskasen kommentit Soundcloudissa

Kuva: SHL/Touho Häkkinen