Uutisen päiväys

25.11.2009← Takaisin

Kuusamon Nordic Open jyrää Veikkauksen Vedonlyönnissä

Kuusamossa koetaan viikonloppuna todellista talviurheilun juhlaa mäkihypyn, maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancupien merkeissä. Urheilun ystäville on viikonlopun aikana roimasti lisäjännitystä myös Veikkauksen Vedonlyönnissä.

Kuusamossa koetaan viikonloppuna todellista talviurheilun juhlaa mäkihypyn, maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancupien merkeissä. Urheilun ystäville on viikonlopun aikana roimasti lisäjännitystä myös Veikkauksen Vedonlyönnissä. Kisaviikonlopun aikana erilaisia Voittajavetoja on tarjolla yhteensä 15 kappaletta. Pitkävedon puolella aukeaa pelattavaksi 12 kohdetta.

Urheilupelien Juhlaviikon kunniaksi kuusi voittajavetokohdetta on kuorrutettu lisärahalla. Lisäraha merkitsee isompia kertoimia ja suurempia voittoja - enemmän euroja. Lisäraha lisätään kohteen jakosummaan ja se nostaa aina kyseisen pelin palautusprosenttia. Monessa lisärahakohteessa palautusprosentti jää sadan paikkeille - joskus päällekin, mikä on pelaajan kannalta ihanteellinen tilanne.

Kaikkiaan Urheilupelien Juhlaviikoilla Veikkauksen Vedonlyönnissä on kierroksilla 47-48 tarjolla lähes 30 lisärahakohdetta Monivedossa, Tulosvedossa, Voittajavedoissa ja Vakiossa. Lisärahaa on jaossa yhteensä 450 000 euroa. Katso kaikki Juhlaviikkojen kohteet https://www.veikkaus.fi/info/urheilua/juhlaviikot_2009/

Pitkävedon uudistus toi lisää pelattavaa

Veikkauksen vedonlyöjillä on nyt entistä enemmän syytä hymyyn myös Pitkävedossa. Viime viikosta lähtien Pitkävedossa on ollut pelattavana kolme listaa entisen kahden sijaan. Tämä tarkoittaa viikoittain noin 450 pelattavaa kohdetta, kun ennen kohteita oli 300. Jatkossa viikoittaisten listojen määrää voidaan kasvattaa jopa seitsemään, mikä tarkoittaa 1050 pitkävetokohdetta viikossa. Kohdemäärän lisääminen tuo Pitkävetoon mukaan uusia sarjoja ja lisäksi on mahdollista ottaa mukaan enemmän erilaisia erikoiskohteita.