Uutisen päiväys

15.2.2008← Takaisin

Juhlavuotena 40 000 euron lisäpanostus kenttä- ja seuratoimintaan

    Hiihtoliiton 100-vuotisjuhlavuotena seuroille ja piireille jaetaan lisäpanostuksena yhteensä 40 000 euroa maastohiihdon kenttä- ja seuratoiminnan kehittämiseen. Hakuaikaa on 1.5.2008 asti.

    Seurat voivat hakea tukea seurojen 13-vuotiaille ja vanhemmille junioreille tarkoitetun valmennuksen kehittämiseen, seurojen hiihtokoulujen toiminnan kehittämiseen sekä seuran toiminnan yleiseen kehittämiseen. Piirit voivat hakea tukea liikunnan aluejärjestön kanssa tehtävään seurakehitystyöhön tai piirikehittäjän työn tukemiseen. Seurat ja piirit voivat tarvittaessa hakea tukea myös yhdessä, kunhan tuki käytetään aluejärjestön tai piirin kanssa tehtävään seuratoiminnan kehittämiseen.

    ”Juhlavuoden määrärahan turvin voimme edelleenkin kehittää piirien ja seurojen työtä. Viime vuodelta koottu palaute osoitti piirityön olevan paremmalla tolalla kuin oli arvioitu. Toivottavasti saamme vielä lisää virtaa tämän rahan myötä myös seuratason toimintaan”, maastohiihtovaliokunnan puheenjohtaja Kari Virranta sanoo.

    Lisätietoja asiasta Hiihtoliitossa antaa Kari Lindfors,
    0400 660 422