Uutisen päiväys

21.11.2007← Takaisin

Juha Lallukka joutuu jättämään Beitostölenin kilpailut väliin

    Suomen joukkue maastohiihdon maailmancupissa Beitostölenissä tulevana viikonloppuna pieneni yhdellä urheilijalla, kun Juha Lallukka joutuu nivusvaivan vuoksi jättämään kilpailut väliin. Lallukan tilalle ei nimetä ketään.

    Vasemman jalan nivunen on vaivannut kouvolalaista Lallukkaa jo 6-7 viikkoa. Keskiviikkoaamuna hän hiihti kotonaan Kouvolassa jäisellä alustalla, jossa nivunen kipeytyi.

    ”Siinä on pieni repeämä varmaan. Viikosta kolmeen viikkoon pitää nyt levätä, tällä hetkellä kävelykin tekee tiukkaa. Nyt ajateltuna olisi pitänyt heti alussa levätä, mutta ei ole ollut aikaa levätä. Harmittaa todella paljon, nyt oli mies kunnossa ja olisi ollut mahdollista menestyäkin Beitostölenissä”, Lallukka sanoo.

    Lallukka on vapaan hiihtotavan erikoismies, joka lunasti paikkansa joukkueessa voittamalla 15 kilometrillä katsastuskilpailun Saariselällä. Lallukan poisjäännin jälkeen Suomen joukkueessa ovat mieshiihtäjistä Matti Heikkinen, Teemu Kattilakoski, Ville Nousiainen ja Matias Strandvall.

    Suomen joukkue Beitostölenissä:
    Naiset: Virpi Kuitunen Kangasniemen Kalske, Pirjo Muranen Ounasvaaran Hiihtoseura, Riitta-Liisa Roponen Joutsan Pommi, Aino-Kaisa Saarinen Joutsan Pommi, Riikka Sarasoja Lappeen Riento. Varalla: Anne Mäkinen Tarvasjoen Urheilijat.
    Miehet:  Matti Heikkinen Joutsan Pommi, Teemu Kattilakoski Alavieskan Viri, Ville Nousiainen Kouvolan Hiihtoseura, Matias Strandvall If Minken.