Uutisen päiväys

30.11.2007← Takaisin

Hurjastelua ja hyvää kutinaa

Rukalla perjantaina maastohiihtomaajoukkueen tiedotustilaisuudessa esiintyneen kuuden hiihtäjän joukosta luvattiin ja toivottiin lauantain sprinttikilpailusta sekä pystyssä pysymistä, hurjastelua ja A-finaalipaikkoja.

Pystyssä lupasi pysyä Kalle Lassila, joka viime vuonna epäonnisesti kolaroi puolivälierässä joukkuetoverinsa Sami Jauhojärven kanssa. Hurjastella halusi Aino-Kaisa Saarinen, joka oli vahvassa vireessä perinteisellä hiihtotavalla viime viikonloppuna Beitostölenissä.
”Parempaan suuntaan ollaan menossa. Tällä viikolla oli jo todella hyvä harjoitus, kulki hyvin. Kunto on sillä mallilla, että on mahdollista hiihtää kovaa”, Lassila sanoi.
”Uskon, että A-finaaliin ylletään”, tuumi Saarinen.
Mona-Liisa Malvalehdolla puolestaan oli päivä ennen sprinttiä ”hyvä kutina” innolla odottamastaan kilpailusta.
”Viime vuonna tuli viides sija ja nyt toivottavasti menee paremmin”, Malvalehto sanoi.
Pirjo Muranen hakee Düsseldorfin vapaan sprintin jatkoksi hyvää vauhtia perinteisellä, Matias Strandvallille sprintti  lauantaina on ”pieni arvoitus” ja Ville Nousiainen puolestaan totesi haussa olevan sekä tekniikan että vauhdin.
”Viime viikonloppu (Beitostölenin viesti) ei mennyt ihan putkeen, mutta se pitää vaan unohtaa. Tänään treeneissä tuntui hyvältä”, Strandvall sanoi.
”Tiettyyn asti menee hyvin, mutta yksi vaihde puuttuu”, Nousiainen pohti kuntoaan.