Uutisen päiväys

28.3.2007← Takaisin

Haku-Veikon Malja ja Marja-Liisan Pokaali katkolla Pyhäjärvellä

    SM-hiihtojen viimeinen osa pidetään torstaista alkaen Pyhäjärvellä. Kisajärjestäjät tekevät hartiavoimin työtä, että kisat saadaan haasteellisista oloista huolimatta pidetyiksi.

    Pyhäjärvellä on tulevana sunnuntaina ohjelmassa naisten 30 km:n ja miesten 50 km:n hiihto. Molemmilla kuninkuusmatkoilla on tällä kertaa katkolla seurojen välinen kiertopalkinto, naisilla Marja-Liisan pokaali ja miehillä Heku-Veikon Malja.

    Naisten kiertopalkinnon saa vuosittain haltuunsa seura, jonka kolmen parhaan kilpailijan yhteisaika 30 km:lla on paras. Saman yhteisajan sattuessa voittaa seura, jonka kilpailijalla on paras henkilökohtainen aika. Mestarihiihtäjä Marja-Liisa Kirvesniemen lahjoittaman pokaalin saa haltuunsa seura, joka ensimmäisenä saa pokaaliin kolme kiinnitystä. Pyhäjärvellä tällainen mahdollisuus on Lappeen Riennolla, jolla on kiinnitykset vuosilta 2003 ja 2006.

    Mestarihiihtäjä Veikko Hakulisen lahjoittaman Haku-Veikon Maljan säännöt ovat vastaavat miesten 50 km:lla. Pyhäjärvellä malja on katkolla Haapaveden Urheilijoilla. Seuralla on kiinnitykset vuosilta 2003 ja 2006.

    Lisätietoja Pyhäjärven SM-hiihdoista: http://www.pyhajarvi.fi/sm2007/