Uutisen päiväys

5.1.2011← Takaisin

Yhdistetyn maailmancup jatkuu joulutauon jälkeen Schonachissa 8.-9.1.2011

Yhdistetyn maailmancupin kausi jatkuu viikonloppuna Saksan Schonachissa 8.-9.1.2011. Lauantaina kilpaillaan gundersen-kilpailu HS 106/10,0km ja sunnuntaina joukkuekilpailu.

 

Finnjumping on nimennyt Schonachin kilpailuun seuraavat urheilijat: Janne Ryynänen ja Joni Karjalainen. Suomi ei osallistu joukkuekilpailuun vaan siirtyy jo sunnuntaina leirille seuraavan viikonlopun kilpailuareenalle Seefeldiin. Hannu Manninen on flunssassa, eikä osallistu viikonlopun kilpaluun. Mannisen tilanne arvioidaan Seefeldin kilpailuihin(15.-16.1.) osallistumisen osalta alkuviikosta.
 
Yhdistetyn päävalmentaja Kimmo Savolainen harmittelee Mannisen sairastumista, mutta toisaalta voi odottaa Janne Ryynäseltä hyvää kisaa onnistuneen harjoittelujakson jälkeen.

- Hannun terveystilannetta arvioitiin vielä eilen, ja todettiin ettei kannata nyt riskeerata mitään ja hän toipuu tämän viikon flunssasta. Jannen väliviikot ovat menneet tosi hyvin, hän on saanut tehtyä kaikki treenit suunnitelmien mukaan. Harjoitusjakso on onnistunut kovien pakkaspäivien aikaankin, kun hiihtoharjoittelun Janne on käynyt tekemässä Ylläksen lämpöladulla. Hän on ollut terveenä ja harjoitteluolosuhteet ovat olleet erinomaiset, kertoo Savolainen.

Tulokset ja kalenteritiedot www.fis-ski.com