Uutisen päiväys

28.11.2010← Takaisin

Venäjän Legkov Tourin voittoon Rukalla - Jauhojärvi paras suomalainen 24.

  Maastohiihdon maailmancupissa Rukan Nordic Opening Mini Tour Kuusamossa huipentui miesten osalta 15 km vapaan takaa-ajoon. Matkaan lähdettiin perjantain perinteisen sprintin ja lauantain perinteisen 10 km hiihtojen tuloslistojen perusteella. Tourin voittoon hiihti Venäjän Alexander Legkov, kakkonen oli Sveitsin Dario Cologna (+10,1) ja kolmas oli Ruotsin Daniel Rickardsson (+14,2). Paras suomalainen oli Sami Jauhojärvi 24. ja Ville Nousiaisen sijoitus oli 34. Matti Heikkinen ja Niclas Colliander eivät startanneet tourin päätösmatkalle.

  Sami Jauhojärvi 24. (+1.57,1)
  - Ei yhtään parempaa kuin eilen. Vielä ei irtoa, peesejä oli kyllä tarjolla mutta ei tarttunut. Nyt kun pääsee Davosiin aurinkoon treenaamaan, niin eiköhän se siitä lähde. En tykkää kolmen päivän toureista tähän kohtaan kautta.

  Ville Nousiainen 34. (+2.03,4)
  - Ei erityistä tikitystä tänään. Rentoa matkavauhtia löytyy, mutta ei vielä ole sen paremman iskun aika. Parempaan suuntaan menee, mutta kesken vielä. Viikon päästä leirille Davosiin.

  Päävalmentaja Magnar Dalen viikonlopusta
  - En pidä siitä että kauden alussa on tourin tyyppinen kilpailu. Krista Lähteenmäen hiihdot ja Sami Jauhojärven sprintti olivat suorituksia, jotka olivat hyviä pilkahduksia. Liian aikaista arvioida joukkueen iskukykyä.

  Kari Varis 43. (+2.48,5)
  Tero Similä 57. (+3.41,9)

  Tuloksia: www.fis-ski.com

  Maastohiihdon tiedotus – tiedotus@maastohiihto.fi