Uutisen päiväys

29.12.2010← Takaisin

Veikkaus Suomen Maastohiihto ry:n yhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Maastohiihto ovat tehneet yhteistyösopimuksen koskien talvikilpailukautta 2010 – 2011. Veikkauksen paluu vuosien jälkeen maastohiihdon yhteistyökumppaniksi on hieno asia. Veikkauksen näkökulmasta monipuolinen yhteistyö hiihtolajien kanssa on hedelmällistä.

Suomen Maastohiihto ry:n puheenjohtaja Reijo Alakoski on iloinen Veikkauksen paluusta Maastohiihdon yhteistyökumppaniksi.
- Uudelle yhdistyksellemme Veikkauksen paluu vuosien jälkeen maastohiihdon yhteistyökumppaniksi on hieno asia, Veikkaus on ollut maastohiihdolle merkittävä kumppani jo aiemminkin. Maastohiihto haluaa omalta osaltaan edistää Veikkauksen peliliiketoiminnan kehittymistä ja toimia yhtenä Veikkauksen aktiivisista puolestapuhujista. Yhteistyösopimuksemme sisältö mahdollistaa sen, että voimme olla edistämässä Veikkauksen merkittävää roolia suomalaisessa urheilussa, Alakoski toteaa.

Veikkauksen näkökulmasta monipuolinen yhteistyö hiihtolajien kanssa on hedelmällistä. Lajiyhdistyksen arvomaailma ja tavoitteet tukevat suomalaisen urheilun pitkäjänteistä kehittymistä, mikä on Veikkaukselle tärkeää. Maastohiihto on harrastajamäärältään neljänneksi suurin liikuntamuoto (Kansallinen liikuntatutkimus) ja myös seurattu laji. Lajin kiinnostavuus heijastuu suoraan myös Veikkauksen Vedonlyönnin pelivaihtoihin, sillä laji on suosittu vedonlyöntikohde.

Suomen Maastohiihto ry on vuonna 2009 perustettu maastohiihdon lajiyhdistys. Sen visiona on tarjota suuria elämyksiä ja tunteita, mukavaa yhdessäoloa, kansainvälistä menestystä ja hiihtoelämyksiä kaikille suomalaisille. Tavoitteena on pitää Suomi tulevaisuudessakin maastohiihdon huipulla, sekä luoda suomalainen, laadukas järjestelmä, joka tukee kansainväliselle huipulle pyrkiviä urheilijoita.

Veikkaus on tuottanut iloa, viihdettä ja jännitystä suomalaisille rahapelaajille jo 70 vuoden ajan. Vuonna 2009 Veikkauksen liikevaihto oli yli 1,5 miljardia euroa. Veikkauspelien tuotosta Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi 461 miljoonaa euroa suomalaisen taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön hyväksi.

Lisätietoja:
Suomen Maastohiihto ry:n puheenjohtaja Reijo Alakoski, 0400 561 464
Veikkauksen yhteysjohtaja Hannu Kareinen, 0400 406 371