25.1.2004← Takaisin

Super-Kalle jälleen Kitzbühelin valtias

Kalle Palander teki sen taas. Suomalainen osoitti uskomattomat kilpailuhermonsa ja vei toisen kerran peräkkäin Kitzbuhelin legendaarisen pujottelukilpailun voiton. Toiseksi sijoittui Kanadan Thomas Grandi ja kolmanneksi Itävallan Rainer Schönfelder.

Kalle Palander oli ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena 0.12 sekuntia Thomas Grandin perässä. Kolmantena oli numerolla yksi laskenut Rainer Schönfelder. Toisellaan Palander teki kierroksen toiseksi nopeimman laskun ja voitto oli jälleen Tornion Tomban.

Wengenissä hienosti sijalle 11 laskenut  Jukka Leino oli ensimmäisen laskun jälkeen 24:s ja näin mukana myös toisella kierroksella. Siinä hän meni pitkin suojaverkkoja, mutta laski maaliin. Maailmancupin pisteitä Leino ei kuitenkaan saanut. Hänen loppuaikansa oli enemmän kuin kahdeksan prosenttia voittajan aikaa huonompi.

Jouni Kaitala ajoi ulos ensimmäisellä kierroksella. Rasmus Laine ei selvinnyt toiselle kierrokselle. Hänen sijoituksensa olki 56:s.