Uutisen päiväys

3.2.2018← Takaisin

Suomi joukkuekilpailun kuudes nuorten MM-kisoissa

Nuorten MM-kilpailut päättyivät lauantaina suomalaisten osalta joukkuekilpailuun. Sveitsissä hypätään vielä sunnuntaina sekajoukkuekilpailu, mutta Suomelta ei osallistu joukkuetta kilpailuun. Tämän päivän joukkuemäessä hyppäsivät Niko Löytäinen, Kalle Heikkinen, Jonne Veteläinen ja Andreas Alamommo.  

Ensimmäisen kierroksen päätteeksi Suomi sijoittui kuudenneksi ja näin ollen jatkoi mukaan toiselle kierrokselle. Kilpailun toisella kierroksella nähtiin usealta maalta entistä pidempiä hyppyjä ja myös suomalaiset yleisesti ottaen paransivat toisella kierroksella otteitaan. Ensimmäisen kierroksen sijoitus pysyi kilpailun loppuun asti.

Suomen joukkue hyppäsi kilpailussa tasaisesti, jokainen urheilija hyppäsi vähintään 90 metriin. Pisimmät hypyt nähtiin Andreas Alamommolta (99m) ja Niko Löytäiseltä (97m). 

- Koekierros oli ihan ok, melkein semmoinen oman tasoinen hyppy. Ekalla kierroksella sitten vähän sulin, toisella kierroksella sai sitten paikattua. Se menikin sitten ihan mitoille, kommentoi Löytäinen.

Nuorten MM-kisat sujuivat urheilijalta hyvin tasaisesti ja oma taso pysyi läpi koko kisojen.

- Kyllä pystyi omalla tasollaan hyppyymään kaikki treenit ja kisat. Vähän sitä jossain kohtaa joutui olosuhteiden uhriksi, mutta tää on ulkoilmaurheilua, totesi Löytäinen.

Tulokset kokonaisuudessaan

Niko Löytäisen kommentit Soundcloudissa