Uutisen päiväys

2.7.2011← Takaisin

St1 –ryhmällä onnistunut avausleiri Vuokatissa

Maastohiihdon nuorten maajoukkue St1 –ryhmä sai pitää helteisen avausleirin Vuokatissa. Sunnuntaina päättyvä leiri tarjosi onnistuneita harjoituksia ja kuuman kisakokemuksen, sillä ryhmä osallistui myös tiistaina ja keskiviikkona käytyyn Aateli Raceen.

”Aateli vähän jännitti, että miten jaksaa loppuun asti, mutta hyvinhän se meni. Leiri on mennyt hyvin, ja on myös ollut kiva tutustua vanhoihin ryhmäläisiin”, kajaanilainen Saana Kemppainen sanoo ja kertoo kesäharjoittelunsa muutenkin sujuneen hyvin.
Matti Hiironen totesi Aateli Racen sujuneen lievästi alakanttiin (30:s). Suurin syy löytyi helteisestä säästä.
”Ikinä ei ole kone toiminut tällaisessa kuumuudessa. Jostain syystä juoksu ei parhaalla mahdollisella tavalla kulkenut. Leiri on kyllä mennyt aivan hyvin”, Hiironen sanoi.
Johanna Ukkolalle ryhmään pääsy oli kunnia-asia. Porukan hän on jo todennut mukavaksi.
”Harjoittelussa ehkä määrää vähän lisää ja tehoja vähän nostetaan, ryhmän tuomana”, sanoo Ukkola, joka muuten jatkaa harjoitteluaan entisillä linjoilla.
Ryhmän urheilijoista neljä kuului maajoukkueeseen jo viime vuonna. Kuuden uuden urheilijan joukossa ovat Kemppaisen, Hiirosen ja Ukkolan lisäksi Nuorten Euroopan talviolympiafestivaaleilla kultaa voittaneet Antti Ojansivu ja Christoffer Lindvall sekä Sanna Martikkala.
Nuorten St1-ryhmän urheilijoihin voit tutustua klikkaamalla nimen kohdalta heidän itsensä kirjoittamaan urheilijaprofiiliin
Katso myös Aateli Racessa hienosti viidenneksi sijoittuneen Iivo Niskasen mietteet kisasta ja kesäkuulumiset muutenkin: http://www.youtube.com/watch?v=HeXHtLv6vNA