Uutisen päiväys

12.9.2010← Takaisin

St1-ryhmä otti tuntumaa tulevaan nuorten MM-paikkaan Otepäähän

St1-ryhmä sai tämän viikon Otepään-leiriltä sen mitä hakikin: hyviä rullahiihtotreenejä hyvällä radalla sekä tuntumaa ensi talven nuorten MM-paikkakuntaan.

”Leiri on mennyt hyvin. Aiemmilla leireillä olemme tehneet määrällisesti kovempaa, nyt teimme rullaradalla rullahiihtäen tehoja. Pääharjoitukset ovat onnistuneet hyvin. Pyrimmekin tekemään mahdollisemman monta onnistunutta harjoitusta”, valmentaja Janne Hyyppä sanoi leirin lähestyessä loppuaan.

Ryhmän leiriviikkoon kuului muun muassa sprinttiharjoitus sekä lauantaina kisanomainen harjoitus, joka leiriväsymyksestä huolimatta sujui nuorilta hyvin.

”Näin viimeisenä päivänä voi kokonaisuudessaan sanoa, että leiri on ollut onnistunut. Rullaradalla on ollut todella hyvä harjoitella. Paras treeni minusta on ollut, yllättävää kyllä, sprinttikisa. Se oli kyllä elämäni paras sprintti, mutta ei täällä yhtään huonoa harjoitusta ole tullut”, Perttu Hyvärinen sanoo.

Viime vuonna jo Saksassa MM-kisoissa hyvin suoriutunut Hyvärinen tuumi Otepään olosuhteiden näyttävän MM:iä ajatellenkin hyvältä. Siltä näyttää oma tilannekin harjoituskauden tässä vaiheessa.

”Tosi hyvin on mennyt. Pitää puuta koputtaa, kun en ole ollut sairaanakaan”, Hyvärinen sanoo.

Lisää Otepään leirin tunnelmia maanantaina blogin ja kuvien merkeissä!