Uutisen päiväys

29.11.2014← Takaisin

Sarah Lewis juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä Ruka Nordicissa

Kansainvälisen Hiihtoliiton (FIS) pääsihteeri Sarah Lewis juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä Ruka Nordicissa lauantaina 29. marraskuuta.

Jo aiemmin tänä vuonna hän juhli toista merkittävää merkkipaalua, kun 20 vuotta FISissä tuli täyteen.

Ruka Nordicin järjestelytoimikunta ja Suomen Hiihtoliitto onnittelivat Lewisia lauantaiaamuna. Organisaatio on iloinen, että Lewis juhlistaa merkkipäiväänsä Rukan maailmancupin tapahtumassa. 

Sarah Lewis juhli mielellään syntymäpäiväänsä FIS kollegoiden sekä kansainvälisten hiihtoystäviensä kanssa.

”On erittäin hauskaa, että minulla on syntymäpäivä FISin tapahtumassa, koska rakastan näitä tapahtumia. Ja tietysti saan olla kollegoiden sekä hiihtoystävien seurassa. Ruka on myös aivan erityinen paikka, koska syntymäpäiväni on talvella, on hienoa olla Lapissa ja lumen keskellä.”

Organisaatio antoi Sarah Lewisille aivan erityisen syntymäpäivälahjan. Syksyllä orvoksi jäänyt kuuden kuukauden ikäinen poron vasa, Valo, on tästä lähtien Sarah Lewisin. Kujalan porotilan omistaman ja Palosaaren porotilalla kasvavan Valon liikkeitä seurataan pitkin vuotta.

”Se on erittäin uniikki lahja. On varmasti hauskaa seurata oman poron liikkeitä. Koska matkustan työni vuoksi niin paljon, ei minulla ole koiraa vaikka semmoisen haluaisinkin jokupäivä. Nyt minulla on poro, joka muistuttaa joulusta ja Suomesta, lumesta ja talvesta. Poro on aivan erityinen eläin”. 

Ruka Nordic organisaatio ja Suomen Hiihtoliitto onnittelevat Sarah Lewisia ja toivottavat hänelle mieluisaa kisaviikonloppua Rukalla.