8.2.2004← Takaisin

Rainer Schönfelder voittoon Adelbodenin pujottelussa - Kalle Palander ulos

Itävallan Rainer Schönfelder otti kauden ensimmäisen voittonsa Adelbodenin pujottelussa. Kalle Palander ajoi ulos ensimmäisessä laskussaan.

Kun kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen johdossa ollut Itävallan Manfred Pranger ajoi ulos, varmistui hänen maanmiehensä Raner Schönfelderin kauden ensimmäinen pujotteluvoitto 0,19 sekunnin erolla toiseksi sijoittuneeseen USA:n Bode Milleriin. Miller oli ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmas. Itävallan hienoa panosta täydensi Benjamin Raich, joka oli kolmanneksi nopein ja neljänneksi sijoittunut Mario Matt. Toisen kierroksen nopeimman ajan laskenut Slovenian Dargo Grubelnic nousi 24:nneltä sijalta viidenneksi.

Kalle Palanderin "tulos tai ulos" -taktiikka toi tällä kertaa tulokseksi ulosajon. Adelbodenin Kuonis Gärglin rinteessä hankalissa oloissa käydyssä kilpailussa keskeytyksiä oli paljon, mm. toisen kierroksen 30 laskijasta kahdeksan  jäi ilman tulosta. Radan ulkopuolelta löysi kesken ensimmäisen kierroksen itsensä myös Suomen Jukka Leino.