16.12.2003← Takaisin

Pärson jälleen kärjessä - Poutiainen kahdeksas Madonnan pujottelussa

Madonna di Campiglioon Splindleruv Mlynistä siirretty naisten pujottelu toi voittopallille jälleen tutun tytön - voittaja oli Ruotsin Anja Pärson selvällä erolla ennen ensimmäisen kierroksen jälkeen johdossa ollutta Ranskan Laure Pequegnotia. Suomen Tanja Poutiainen oli jälleen kymmenen parhaan joukossa, kahdeksas.

Anja Pärson oli Madonnan pujottelun toisen kierroksen toiseksi nopein laskija ja teki lopulta eroa Ranskan Pequenoniin 0,81 sekuntia. Toisen kierroksen nopein oli sijalta 14 kymmenenneksi noussut Norjan Trine-Bakke Rognmo. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui ItävallanNicole Hosp.

Tanja Poutiainen oli ensimmäisellä laskulla sijalla 11 ja nousi toisellaan kahdeksanneksi. Poutiaisen molemmat laskut olivat ok-suorituksia, vähän lisäräväkkyyttä tarvitaan, jotta kärkipaikat ovat jaossa.

Suomen muut edustajat, Henna Raita ja Marika Ollikka, eivät selvinneet toiselle kierrokselle. Raita on lopputuloksissa 39:s ja Ollikka 54:s.