14.1.2011← Takaisin

Norja yhdistetyn joukkuekilpailun voittoon Seefeldissä

Itävallan Seefeldissä kilpailtiin yhdistetyn maailmancupin kauden 2010-11 ainoa joukkuekilpailu perjantaina 14. tammikuuta. Vahvoista hiihtäjistään tunnettu Norja vei kilpailun voiton.

Ranskan joukkueen mäkiosuus HS 109-mäessä sujui vahvimmin ja he johtivat kilpailua mäkiosuuden jälkeen joukkueella: Farancois Braud, Maxime Laheurte, Sebastian Lacroix ja Jason Lamy Chappuis. Ero toisena ladulle lähteneeseen Itävaltaan oli 27 sekuntia. Mäkiosuuden yllättäjä oli tiukasti ennen Norjaa kolmanneksi sijoittunut Venäjä.

Hiihto-osuudella mäkiosuudella vahvoina hiihtäjinä tunnetut norjalaiset nousivat neljänneltä sijalta kilpailun voittoon. Norjan joukkue starttasi ladulle 32 sekuntia Ranskan perässä ja ero maalissa paikkansa toisena säilyttäneeseen Itävaltaan oli 11,9 sekuntia. Norjan joukkueessa kilpailivat Haavard Klementsen, Mikko Kokslien, Magnus Moan ja Jan Schmid.

Kilpailuun osallistui 9 joukkuetta. Suomen joukkue ei osallistunut kilpailuun.

Ryynänen flunssaisena viikonlopun kilpailuihin

Janne Ryynänen on ollut flunssassa alku viikon, mutta kilpailee lauantaina 15. tammikuuta Seefeldissä jatkuvissa maailmancupin kilpaluissa. Lauantaina ja sunnuntaina kilpaillaan henkilökohtaiset gundersen kilpailut HS 109/10,0 km. Lauantain kilpailuun osallistuu myös Hannu Manninen ja Joni Karjalainen. Manninen ei osallistu sunnuntain kilpailuun, vaan matkustaa Suomeen opiskelukiireiden vuoksi.