Uutisen päiväys

17.2.2010← Takaisin

NAISTEN OMA HIIHTOTAPAHTUMA HAKUNILASSA 6.3.2010

Otetaanpa siskot varaslähtö naistenpäivään ja lähdetään suksimaan Vantaan Hakunilaan lauantaina 6.3.2010.

Kyseessä ei ole kilpailu vaan naisten oma iloinen hiihtopäivä hyvässä seurassa. Erilaista ohjelmaa tietoiskujenkin muodossa on luvassa.

Sarjoja on 10 km, 20 km ja joukkuesarja. Joukkueen muodostaa 3 hiihtäjää, joiden toivotaan pukeutuvan myös hauskoihin asuihin. Paras joukkue asujen ja yleisen yhtenäisen esiintymisen perusteella palkitaan!

Nopein hiihtäjä sekä 10 km että 20 km:ltä palkitaan. Kaikki osallistumismaksun maksaneet saavat tuotekassin. Lisäksi hyviä arvontapalkintoja on runsaasti.

Roosa Nauha on menossa mukana
Lahjoitamme osan osallistumismaksuista kampanjaan. Syöpäjärjestöjen ylilääkäri Matti Rauhalahti pitää tietoiskun rintasyövästä ja liikunnan merkityksestä sen hoidossa.

Osallistumismaksu 25 euroa 28.2. saakka, jonka jälkeen 35 euroa. Ilmoittautuminen päättyy 6.3. klo 12.15 paikan päällä. Ikärajaa osallistumiseen ei ole.

Nyt siis haasteita menemään kollegoille ja naapuriyrityksille, ystäville ja polttariporukat. Huom! Ikimuistoinen kokemus olisi tarjolla tulevalle morsiolle.

On monta hyvää syytä laittaa sukset jalkaan ja suunnata 6.3. Hakunilaan:
1. Tarmon päivä - kaikki hyvät uudenvuoden lupaukset käytäntöön ja tarmokkaasti liikkeelle!

2. Upea talvi - nyt viimeistään kaivettava sukset naftaliinista ja nautittava perisuomalaisesta kuntoilumuodosta - vielä ehtii ja 10 km jaksaa hiihtää kuka tahansa vähemmälläkin hiihtokokemuksella läpi.

3. Lähestyvä naistenpäivä; jätetään muu perhe kerrankin tekemään lauantaisiivous ja karataan ladulle, tai kerätään hyvä ystäväporukka ja tehdään treffit ladulle; kuulumiset voi vaihtaa hyvin leppoisalla hiihtolenkilläkin.

4. Parannetaan omaa tietoutta rintasyövästä ja liikunnan merkityksestä sen ehkäisemisessä ja hoidossa - tuetaan liikkumalla Roosa Nauha -kampanjaa.

Lisää tieto tapahtumasta:
Maastohiihdon nettisivuilta tai Vantaan hiihtoseuran sivuilta.