Uutisen päiväys

18.10.2010← Takaisin

Mäkihypyn ja yhdistetyn A-maajoukkueet leirillä Klingenthalissa

  Suomen mäkihypyn ja yhdistetyn A-maajoukkueet valmistautuvat tulevaan talvikauteen tällä viikolla harjoitusleirillä Saksan Kligenthalissa.

   

   
  Yhdistetyn joukkue harjoitteli viime viikon (11.-18.10.) Itävallan Ramsaussa ja siirtyy sieltä mäkijoukkueen kanssa yhteisleirille Saksan Klingenthaliin täksi viikoksi(18.-22.10.). Yhdistetyn A-maajoukkueen kokoonpanoa on täydennetty kesä SM-kilpailujen jälkeen ja Hannu Mannisen ja Janne Ryynäsen lisäksi ryhmään on nostettu nuoret lupaukset Ville Tuppurainen, Jussi Salo, Jesse Jääskeläinen, Eetu Vähäsöyrinki ja Joni Karjalainen. Hannu Manninen ei osallistu tälle Keski-Euroopan leirijaksolle opiskelukiireiden vuoksi.
   
  Mäkihypyn A-maajoukkueesta Klingenthalin leirillä (18.-22.10.) ovat Janne Ahonen, Matti Hautamäki, Ville Larinto, Olli Muotka ja Kalle Keituri. Mäkijoukkueen tälle leirille osallistuu myös Anssi Koivuranta, joka saa siten mahdollisuuden antaa näyttöjä tasapuolisissa olosuhteissa ja tehdä tarvittavat välinepäivitykset talvikaudelle lajin vaihdospäätöksen jälkeen.