Uutisen päiväys

13.2.2012← Takaisin

Maastohiihtomaajoukkue Szklarska Porebaan

  Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Puolassa. Szklarska Porebassa hiihdetään 17.2. vapaan hiihtotavan sprintit ja 18.2. ohjelmassa naisilla 10 km ja miehillä 15 km perinteisellä hiihtotavalla. Päävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt yhdentoista urheilijan maajoukkueen Szklarska Poreban viikonloppuun.

  Päävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt Szklarska Porebaan lähtevän joukkueen. Szklarska Poreban sprintteihin osallistuu viisi (5) naista ja kuusi (6) miestä ja normaalimatkan kisoihin puolestaan osallistuu viisi (5) naista ja kolme (3) miestä.

  Päävalmentaja Magnar Dalenin nimeämät joukkueet:

   17.2. Szklarska Poreba, sprintit:

  Naiset:
  Krista Lähteenmäki, Riikka Sarasoja-Lilja, Aino-Kaisa Saarinen, Anne Kyllönen, Kerttu Niskanen

  Miehet:
  Martti Jylhä, Matias Strandvall, Anssi Pentsinen, Kalle Lassila, Ari Luusua, Sami Jauhojärvi

  18.2. Szklarska Poreba, normaalimatkat (naiset 10 km, miehet 15 km – perinteinen hiihtotapa):

  Naiset:
  Krista Lähteenmäki, Riikka Sarasoja-Lilja, Aino-Kaisa Saarinen, Anne Kyllönen, Kerttu Niskanen

  Miehet:
  Lari Lehtonen, Sami Jauhojärvi, Ari Luusua

  Päävalmentaja Dalen kertoo, että joukkueen terveystilanne ei ole paras mahdollinen tulevan maailmancup-viikonlopun alla:
  - Terveystilanne koko joukkueen - urheilijat, huoltomiehet, fysiot ja valmentajat- osalta ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen ja seuraavat päivät ovatkin tärkeitä ensi viikonloppua ajatellen. Ensi viikonlopuksi meillä on yhdentoista urheilijan joukkue, Ville Nousiainen matkusti tänään kotiin toipumaan. Lisäksi ensi viikonloppuna poissa ovat Matti Heikkinen ja Riitta-Liisa Roponen, he menevät omalle harjoitusleirilleen valmistautumaan Lahden maailmancup-viikonloppuun. Niklas Colliander olisi päässyt tulevan viikonlopun normaalimatkalle viime viikonlopun Skandinavia-cupin palkintopallisijoituksellaan, valmentajien päätös on tässä tilanteessa että hänen on parempi jäädä kotimaahan ja valmistautua jo Lahden maailmancup-viikonloppuun.
  Lahden maailmancup-viikonlopun joukkue kokonaisuudessaan nimetään Puolan viikonlopun kisojen jälkeen, 20.2. maanantaina.

  Lisätietoja:

  Suomen Maastohiihto ry
  Magnar Dalen

  maastohiihdon A-maajoukkueen päävalmentaja
  puh: +358 45 113 3006

  Maastohiihdon tiedotus – tiedotus@maastohiihto.fi