Uutisen päiväys

8.8.2012← Takaisin

Maastohiihdon I- ja II-tason huoltokoulutusta syksyllä Vuokatissa, Jämillä ja Rovaniemellä

    Maastohiihdon I-tason huoltokoulutusta järjestetään syksyllä 2012 Jämillä, Vuokatissa ja Rovaniemellä. II-tason koulutus pidetään perinteisesti Vuokatissa kahtena viikonloppuna, joista toinen ajoittuu joulukuussa Vuokatissa käytävän kilpailun yhteyteen - näin päästään voitelemaan suksia itse kilpailussa ja testaamaan heti opittuja taitoja.

    Mennyt talvi oli maastohiihdolle ns. välivuosi eli talvella ei ollut arvokilpailuja. Maastohiihdon huolto jatkoi kuitenkin aikaisimmilta vuosilta tuttua testaus- ja kehitystoimintaa. Huoltoryhmä pääsi tutustumaan myös muiden kansainvälisten huoltoryhmien toimintoihin ja niiden ajatuksiin mm. suksivalinnasta. Näistä kuulet kursseilla ja voit olla itsekin huollon kärjessä myös kotona ja kilpailuissa, joissa toimit suksihuoltajana.

    Ilmoittautumalla kurssille varmistat viimeisimmät tiedot suksen valinnasta ja voiteluista. Ilmoittaudu kurssin pitopaikkakunnan mukaiseen viimeiseen ilmoittautumisajankohtaan mennessä kurssin vetäjälle Jari Niemiselle: jari.nieminen@ppp.inet.fi, puh. 040 739 9655. Kurssit ovat olleet erittäin suosittuja, joten toimimalla nopeasti varmistat pääsyn huoltokurssille. Kursseille otetaan vain 12 -15 kurssilaista.

    Tulevien huoltokurssien ajankohdat ja ilmoittautumisen viimeinen päivä löytyvät täältä