Uutisen päiväys

18.9.2017← Takaisin

Lisenssit ja Skipassit lunastettavissa 20.9. alkaen kaudelle 2017–2018

  Uuden, 1.10.2017 alkavan lisenssi- ja kilpailukauden kilpailulisenssit ja Skipassit ovat lunastettavissa 20.9. alkaen uuden Suomisport-palvelun kautta osoitteessa www.suomisport.fi. Kaudella 2017–2018 lisenssikausi on vain kahdeksan kuukauden mittainen, 1.10.2017 – 31.5.2018. Tämän jälkeen siirrytään 1.6. alkavaan ja 31.5. päättyvään lisenssi- ja kilpailukauteen.

  Uutuutena alkavalla kaudella on pohjoismaisten hiihtolajien ja ampumahiihdon yhteinen lisenssivakuutus. Uutta on myös, että 65-vuotiaille ja vanhemmille kilpailijoille riittää Skipassi kaikkeen kilpailutoimintaan.

  Skipassi
  12-vuotiaat (vuonna 2006 syntyneet) ja nuoremmat sekä 65-vuotiaat (vuonna 1953 syntyneet) ja vanhemmat saavat osallistua kansalliseen ja sitä ylempään kilpailutoimintaan Skipassilla.

  Kilpailulisenssi
  13–64 -vuotiaat (vuosina 1954 – 2005 syntyneet) kansalliseen ja sitä ylempään kilpailutoimintaan osallistuvat tarvitsevat kilpailulisenssin.

  Try Out -lisenssi
  Try Out -lisenssi on voimassa 7 vrk lunastushetkestä tai itse valitusta alkamispäivästä. Try Out -lisenssin voi lunastaa vakuutuksella tai ilman.

  Lisätietoa lisensseistä ja Skipasseista sekä Suomisport-palvelusta löytyy: http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/

  Huom! Myös Suomisport-palvelussa on mahdollista useamman lisenssin ja/tai Skipassin hankkiminen yhdellä kertaa. Seurakäyttäjien tulee rekisteröityä ensin Suomisportin käyttäjiksi, minkä jälkeen he voivat pyytää liittämistä oman seuransa seurakäyttäjäksi. Vanhat seurakäyttäjätunnukset eivät enää toimi!

  Lisätietoa ja ohjeita seurakäyttäjille löytyy täältä: http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/nippulisenssi/

  Myös FIS-koodit maksetaan Suomisportin kautta. Paperisia maksulomakkeita ei enää lähetetty menneenä kesänä. FIS-koodi tulee maksaa pikaisesti, jotta nimi säilyy FIS-pistelistalla. Maksamattomat koodit passivoidaan lokakuun aikana.  

   
  Lumilogger -sähköinen harjoituspäiväkirja kaikkien lisenssinhaltijoiden käytössä

  Sähköinen harjoituspäiväkirja helpottaa harjoittelun suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Harjoituspäiväkirja on laadittu lajien vaatimusten mukaan maastohiihtoon, ampumahiihtoon, mäkihyppyyn, yhdistettyyn tai alppilajeihin. Urheilija voi itse kirjautua Lumiloggerin käyttäjäksi ja valita oman lajinsa.

  Myös valmentajilla on mahdollisuus ottaa Lumilogger -sähköinen harjoituspäiväkirja käyttöön. Valmentaja voi valmentaa ja laatia ohjelmia henkilökohtaisille valmennettavilleen tai ryhmille. Lumilogger toimii myös mobiililaitteessa.

  Lue lisää: http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/valmennus-ja-koulutus/lumilajit.fi-palvelu/