Uutisen päiväys

2.10.2013← Takaisin

Liitto panostaa markkinointiin, myyntiin ja viestintään

  Suomen Hiihtoliitto haluaa selkeyttää viestintää ja markkinointia. Pohjoismaisten lajien eli maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn osalta yhteistyötä tiivistetään ja markkinointi keskitetään synergiaedun saavuttamiseksi.

  Markkinoinnista ja sponsorihankinnasta vastaa jatkossa Samla Sponsoring Management, jonka toimitusjohtajana ahkeroi takavuosien yhdistetyn olympiavoittaja Samppa Lajunen.

  Yhteistyötä ulotetaan myös lajien viestintään. Soili Hirvonen vastaa viime vuoden tapaan mäkihypyn ja yhdistetyn viestinnästä sekä yhteistyökumppaniviestinnästä.
  Maastohiihdon maajoukkueen viestinnästä vastaa viime vuoden tapaan Anna-Mari Vuollet. Lisäksi hänen toimenkuvaansa kuuluu Hiihtoliiton järjestöviestintä.
  Edellä mainitut henkilöt vastaavat myös Lahti 2017 –organisaation viestinnästä.
  - On hienoa, että tällä tavalla saimme jatkettua pohjoismaisten lajien osalta viime vuonna hyvin alkanutta viestintäyhteistyötä. Markkinoinnin keskittämisellä katsomme saavuttavamme selkeää synergiahyötyä pohjoismaisten lajien osalta, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kertoo.

  Pohjoismaisten lajien televisioitavista sopimuksista Infrontin kanssa vastaavat maailmancupien osalta Matti Leikoski sekä SM-kisojen ja Suomen Cupin osalta Hannu Koivusalo.
  - Meillä on kaksi kokenutta ammattilaista hoitamassa sopimusta Infrontin eli televisioitavien kilpailujen osalta, Kulmala iloitsee.

  SkiSport Finlandin eli alppilajien viestinnästä ja tiedottamisesta vastaa jatkossakin viestintäkoordinaattori Jussi Väätäinen.

  Nimityksiä Suomen Hiihtoliitossa:
  Lokakuun alussa Suomen Hiihtoliiton yhteyspäällikkönä aloittaa Tanja Rautavirta. Hän on aiemmin toiminut muun muassa mäki-yhdistetyn lajisihteerinä.

  Niin ikään 1. lokakuuta Hiihtoliiton viestintäpäällikkönä aloittaa Anna-Mari Vuollet, joka toimi kaudella 2012-2013 Maastohiihto ry:n viestintäpäällikkönä. Vuolletin toimenkuvaan kuuluu jatkossakin maajoukkueen tiedottajana ja mediakoordinaattorina toimiminen.

  Lisäksi 15. lokakuuta Anne Lahdelma vahvistaa Hiihtoliiton talousyksikköä vastuualueenaan mäkihypyn ja yhdistetyn yksikön taloushallinto. Lahdelma on aiemmin toiminut muun muassa Päijät-Hämeen liikunnan ja urheilun taloussihteerinä.