21.1.2004← Takaisin

Kuisma toinen Harrachovin B-cupissa

Antti Kuisma on hyvää vauhtia palaamassa yhdistetyn maailmancupiin kauden päätösperiodille. Kuisma sijoittui kakkoseksi B-maailmancupin kilpailussa Tshekin Harrachovissa keskiviikkona.

Sprinttikilpailun voitti Italian Jochen Strobl, jolle Kuisma hävisi 3,4 sekuntia. Kuisma jäi K90-mäessä 24:nneksi, mutta hiihto-osuuden nopein aika siivitti jyväskyläläisen palkintopallille.
Raimo Kariniemi oli 22:s (-1.31,5) ja nuorten MM-kisoihin valmistautuva Kai Kovaljeff 42:s (-3.09,9). Kovaljeff pääsi kärjessä hiihto-osuudelle, muttei pystynyt säilyttämään asemiaan.
B-maailmancupin kakkosperiodin viimeiset kilpailut käydään viikonloppuna Puolan Karpaczissa. Nuorten MM-kisoja vuonna 2001 isännöinneellä paikkakunnalla kilpaillaan lauantaina normaalikilpailu ja sunnuntaina sprintti. Suomalaisista kilpailuihin osallistuu Harrachovissa kilpaillut kolmikko.