Uutisen päiväys

27.3.2020← Takaisin

Kilpailujen järjestelyvastuita siirretty kaudelle 2020-2021

Koronavirustilanteen vuoksi keväältä 2020 jouduttiin perumaan useat pohjoismaisten lajien kilpailuviikonloput. Tältä keväältä peruttujen kilpailujen listalla olivat muun muassa Hopeasompa-kilpailut Taivalkoskella sekä Nuorten SM-hiihdot Jyväskylässä.

Taivalkoskelle myönnetyt Hopeasompa-loppukilpailut siirtyvät sekä maastohiihdon että mäkihypyn ja yhdistetyn osalta kaudelle 2020-2021. Järjestämisvastuut siirtyvät näin ollen vuodella eteenpäin ja vuoden 2022 maastohiihdon Hopeasompa-finaalit järjestävät Ikaalisten Urheilijat ja Jämin Jänne. Mäkihypyn ja yhdistetyn osalta vuoden 2022 Hopeasompa-loppukilpailut ovat vielä avoimessa haussa.

Tältä kaudelta perutut nuorten SM-hiihdot Jyväskylässä siirtyvät kaudelle 2020-2021. Jyväskylässä kilpaillaan 2.-3. tammikuuta. Nuorten SM-mitaleista kilpaillaan ensi kaudella myös Vuokatissa ja Keuruulla.

Veteraanien SM-hiihdot oli tarkoitus järjestää Valkealassa alkavana viikonloppuna, mutta muiden kilpailujen tapaan tapahtuma jouduttiin perumaan. Veteraanien SM-kilpailut järjestetään Valkealassa ensi vuonna. Veteraanien pitkän matkan Suomen mestaruudet ratkotaan Pogostan Hiihdon yhteydessä vuoden päästä maaliskuussa.

Kilpailuviikonloppujen tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin lopullisten kilpailukalenterien valmistuttua.

Lue lisää jo aiemmin tehdyistä kilpailusiirroista täältä.