Uutisen päiväys

30.1.2010← Takaisin

Kerttu Niskanen seitsemäs alle 23 -vuotiaiden yhdistelmäkilpailussa

  Kerttu Niskanen sijoittui seitsemänneksi alle 23 –vuotiaiden 15 kilometrin yhdistelmäkilpailussa nuorten MM-kisoissa Saksan Hinterzartenissa lauantaina. Anne Kyllösen sijoitus oli 13:s ja sprintin maailmanmestarin Mari Laukkasen 20:s.


  Aiemmin samoissa kisoissa kymmenen kilometrin perinteisen hiihtotavan maailmanmestaruuden voittanut Niskanen kärsi vatsavaivoista kilpailun aikana, eikä ollut parhaimmassa iskussaan.

  - Kisa oli vaikeuksia täynnä heti alusta alkaen. Perinteisellä yritin saada joukkoa vauhdilla hajalle, mutta en pystynyt vetämään täysillä, kun vatsassa kiersi. Sain taistella lujasti koko kilpailun loppuun asti vatsan kanssa. Harmittaa, mutta ei voi mitään, Niskanen kertoi.

  Niskanen oli 7,5 kilometrin perinteisen hiihtotavan osuuden nopein, mutta muu joukko oli aivan kannassa. Vapaan osuudella Niskasen aika oli yhdeksänneksi paras.

  - Odotukset olivat kyllä korkeammat, mutta joskus vain näitä tällaisia päiviä sattuu. Kaikesta huolimatta pitää olla tyytyväinen, sillä sainhan kympiltä kultaa, Niskanen summasi.

  Alle 23-vuotiaiden MM-ohjelmassa ei ole viestejä, joten heidän osaltaan kilpailut päättyvät tänään.

  Tuloksia www.fis-ski.com ja http://en.jwm-2010.de