21.1.2005← Takaisin

Jenni Kilpinen yhdeksäs Kreichschbergissä

Ski Crossin naisten maailmancupissa neljäntenä oleva Suomen Jenni Kilpinen oli tänään Kreichschbergissä Itävallassa pidetyssä mc-osakilpailussa yhdeksäs.

Eilisessä aikalaskussa kolmanneksi parhaan ajan laskenut Kilpinen ei päävalmentaja Toni Ollikan mukaan ollut kisassa parhaimmillaan vaan laski lievästi kuumeisena.

- Jennillä oli tänään vähän kuumetta, mutta hän halusi kuitenkin saada itselleen yhden lisästartin. Kuume vei vähän puhtia ja tuloksena oli yhdeksäs sija, kommentoi Ollikka.

Jenni Kilpinen jatkaa Kreichschbergistä suoraan Aspeniin ja sieltä Japaniin, jossa kilpaillaan 10. helmikuuta Naebassa.

Naisten kisan voitti isäntämaan Karin Huttary ennen Sveitsin Franziska Steffeniä ja Saksan Alexandra Grauvogelia.

Miesten paras oli maailmancupia johtava tshekki Thomas Kraus, joka on voittanut kolme tähän mennessä lasketuista neljästä osakilpailusta. Toiseksi sijoittui Isidor Gruener AUT ja kolmanneksi Andreas Steffner SUI.

Suomen miehistä paras oli Juhani Vainio sijalla 22. Aikalaskussa Vainio oli 12:s, mutta hän sai kilpailussa päävalmentaja Ollikan mukaan "maailman huonoimman lähdön" ja sijoitus oli sen mukainen. Petri Ruotsalainen oli 42:s ja Jarkka Tuononen 53:s ja Juha Haukkala 61:s.

Miesten Ski Cross -joukkue suuntaa matkansa Itävallasta koti-Suomeen.